חוסר התמדה - הדרך לסיים משימות

  • כ' שבט התשע"ה

שאלה

שלום, מה אני יכולה לעשות על מנת לסיים מטרה שהצבתי לעצמי? בתיכון סבלתי מקושי בהבנת חיי החברה ולכן לא היו לי חברות. את התיכון סיימתי בבגרות חלקית. לאחר הצבא, התחלתי מכינות להשלמת הבגרות ולא ניגשתי למבחנים. עבדתי ב15 מקומות עבודה!! בגיל 29, עברתי לשכירות לבד, למדתי קצת מנהל עסקים ועבדתי. כל זה החזיק 10 חודשים בלבד. היום - ללא פרנסה, לימודים, חברות, בן זוג. אשמח לעצה מעודדת ומועילה, איך באמת לסיים מטרות שאני מציבה לעצמי? תודה רבה, מיטל אשמח לעצה שתחזק ותיתן לי יכולת להתמיד לבצע את השינוי החיובי בחיי. תודה רבה, מיטל.

תשובה

שלום וברכה

אציע ללכת לקאוצ'רית שתסייע לך להכיר את עצמך ולהבין את החסמים שלך ולפתוח אותם. לא נראה לי שמייל אחד שלי יועיל לך בדבר זה.

לווי מקצועי למשך תקפת זמן לא ארוכה תחולל בך פלאים אי"ה.