זוגיות

שאלת המשך

  • כ' שבט התשע"ה

שאלה

תודה על התשובה הקודמת לגבי איסור שמיעת שירת אישה מה לגבי ילדה בת 12 שכותבת שירים בבית ספר שאני מלמד בו ואני עסוק בהפקה של השירים שלה ואנחנו הולכים להופיע עם השירים הללו במופע בית ספרי בסוף החודש האם תשובתך תקפה גם לזה? (זאת הפרנסה היחידה שלי,האם אני צריך למצוא משהו אחר?) ועוד שאלה אם אפשר...אני מעוניין להתחתן ומחפש לי בחורה השאלה היא,איך עושים את זה בצניעות אני בא מהעולם החילוני והשם ישמור איך זה מתנהל שם תודה מעוז

תשובה

שלום וברכה

כפי שכתבתי לא מצאתי היתר לשמוע קול אשה שרה כאשר אתה מפיק את המוזיקה שלה.

ה' יעזור ותמצא פרנסה כשרה בריווח.

בעניין הזיווג, נרשמים אצל שדכנים וכן אמליץ להירשם באתר שלנו https://www.7brachot.co.il/

בעז"ה תוכל למצוא את זיווגך בקדושה ובטהרה ולהקים את ביתך על טהרת הקודש.