שאל את הרב - כללי

האם אפשר לתבוע את הגרוש אחריי גרושים על חובות משותפים

  • כ"ו שבט התשע"ה

שאלה

בס"ד שלום רב, לפניי כשבעה חודשים התגרשתי מבעלי השני, היינו נשואים שלוש שנים ואין לנו ילדים משותפים. לפניי הגרושים הסכמנו שהוא יתן לי 6000$ ולא יהיו לי תביעות אליו. אבל הסכום הזה לא הספיק אפילו לא לסיים את התשלומים על שכ"ד ויצאתי מהנשואים עם הרבה חובות ותשלומים שאני לא עומדת בהם. הגרוש שלי הוא זמר מפורסם ומרוויח הרבה כסף ואני נשארתי עם חובות האם אפשר לפתוח שוב את התיק גרושים ולתבוע שהוא יקח חלק בכל החובות של השנה האחרונה שבה היינו נשואים? תודה

תשובה

שלום וברכה

לא נראה לי שיש לך קייס לתבוע. אבל תמיד ניתן לנסות ולתבוע בבית הדין הרבני על כל חוב שאת חושבת שהוא אשם בזה ומה שבית הדין יפסוק כך יהיה.