נשים

שמירת נידה וביוץ מוקדם

  • ד' אדר התשע"ה

שאלה

שלום רב, בעלי ואני מנסים להכנס להריון, יש לנו שני ילדים תודה לאל ולפני כשנתיים עברתי הריון מחוץ לרחם וכריתת חצוצרה , מאז איני מצליחה להכנס להריון, הביוץ שלי מוקדם בזמן נידה השאלה אם אוכל לטבול לפני.? אנחנו בבדיקות והשלב הבא יהיה עזרה חיצונית רפואית לעזרה בהפריה..בבקשה תשובתך הדחופה

תשובה

שלום וברכה

אין היתר לטבול לפני הזמן. אציע שתתקשרי למכון פוע"ה   בין  השעות: 18:00-20:00 בקו - 052-5910020

הם יסייעו לך בעצה נכונה הלכתית ורפואית לפי מצבך הן בפן הרפואי והן בפן ההלכתי.

בהצלחה,