בחירות

  • ה' אדר התשע"ה

שאלה

שלום רב, שאלה לגביי הבחירות הקרובות. אודה לתשובה ברורה ומפורטת בעדיפות לדעת הרב זמיר כהן אני מתחזקת מס' שנים ובבחירות הקודמות הצבעתי ש"ס בגלל הרב עובדיה בלבד. היום אני ממש לא מעוניינת לבחור במפלגה אבל בהחלט רוצה לתת את הקול שלי למפלגה שתסייע לתורה בעמי"ש. המפלגה אליה אני מתחברת יותר מכל הן מבחינת האחדות, התורנות, והערכים היא המפלגה החדשה של אלי ישי. ושאלתי היא: האם מותר להצביע למפלגה שלו. האם יש איסור הלכתי? במידה וכן אודה להסבר מפורט ( ולא בגלל חילוקי הדעות בין ראשי המפלגות) תודה רבה רבה על הכוונתכם ועזרתכם, תזכו למצוות, אליה

תשובה

שלום וברכה

דעת הרב זמיר היא שיש להצביע אך ורק לתנועה הקדושה ש"ס שהיא התנועה של מרן שממשיכה את דרכו של מרן ללא כחל ושרק שמתנהלת תחת מועצת החכמים של מרן שמינה את חכם שלום וסמך עליו בכל השנים וכידוע לכל.

אנו מעדיפים לא להסביר מה לא טוב אצל תנועות אחרות.

אם תרצי עוד עזרה והסברים אשמח לסייע לך.