תפילה וברכות

תהילים בכל ימות השנה

  • כ"ד אדר התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני קוראת בדרך כלל כל השבוע תהילים בכל יום את היום שלו, ומישהו אמר לי שזה נקרא כאילו קראתי את כל הספר תהילים השלם כשאני מסיימת את כל הימים (גם אם זה לא באותו שבוע.)רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן אז לקרוא את יהי הרצון שאחרי ספר תהילים לגבי אותו ספר שקראתי או שלחכות ליום האחרון שאני קוראת ולקרוא את יהי הרצון שלאחר כל קריאת ספר תהילים. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב. תודה רבה ובשורות טובות!

תשובה

שלום וברכה

אכן כל פעם שאת מסימת את התהילים אחר כמה ימים זה נקרא כאילו גמרת את התיהלים.

יש לקרוא את היהי רצון לאחר שאת מסיימת את התהילים לגמרי.