תורה ומדע

DNA

  • כ"ו אדר התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב ישנה טענה ע"י ישעהו רובינשטיין אני רוצה לדעת אם זה אמיתי או לא,אני חוזר בתשובה וזה מאוד חשוב לי לדעת ,ואם זה נכון למה לא אומרים את זה בהרצאות אשמח לתשובה משכילה כי יוצא לי הרבה לשכנע אנשים שזו הדרך הנכונה,והטענה שלהם שאין לזה ביסוס מדעי ,אשמח לתשובה https://www.youtube.com/watch?v=MwYUPSe5ozQ&spfreload=10 תודה ליאור

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

לפי מה שידוע לי, הוכחה זו איננה אמיתית. המידע שמסר דורש אימות. גם לא הצלחתי למצוא מידע על המקצוע המדעי של מר רובנשטיין.

ההוכחות האמיתיות למציאות הבורא ואמיתות התורה לא מבוססות על "תגליות" מן הסוג הזה. ראה:

בברכה,
דניאל בלס