שאל את הרב - כללי

קלפי טארוט-השפעה על זיווג

  • כ"ח אדר התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 27, לפני מספר חודשים הייתי בתקופה מבולבלת בחיים והלכתי לקוראת בקלפים בהמלצת חברה. היא פתחה לי בגורל, ובין היתר בנושא הזוגיות שרק התחלתי באותה תקופה, והייתה נראית לראשונה בחיי כדבר האמיתי. הקוראת הייתה מדוייקת מאוד בכל השאלות ששאלתי אותה, ובנושא הזוגיות תיארה את בן זוגי ואת מערכת היחסים בינינו בצורה מדוייקת מאוד ואמרה שזה הזיווג שלי ושאיתו אתחתן. לאחר שבועות בודדים מאותה פתיחה בטארוט, התחיל רצף של אירועים שליליים שאין דרך אחרת לתאר אותו חוץ מזה שהשטן נכנס בינינו. דבר אחרי דבר שבסופו של דבר הביא לפרידה (ועברה כבר חצי שנה מאז). מיותר לציין שבשאר הדברים שהיו פחות חשובים לי- היא צדקה במאה אחוז. מאז, כאמור כבר חצי שנה, אני לא מצליחה להמשיך הלאה. לא רק שהוא לא חוזר אליי (היא אמרה שאנחנו נפרד ונחזור) גם כל ניסיון שאני מנסה עם גברים אחרים לא הולך. וגם, מאז הפתיחה החלו בעיות בריאותיות במערכת השתן ובאוזניים (מה שגרם לי אז למצב נפשי ירוד וגם כן עזר להביא לפרידה). אני מרגישה שהפתיחה הזו הביאה אנרגיה מאוד מאוד שלילית לחיים שלי ואין לי מושג מה לעשות כדי לשנות את זה. מה עליי לעשות? אם הוא הזיווג שלי ואכן הרסתי את זה בכך שעשיתי דבר שאסור לעשותו, אני ממש כואבת מהרעיון הזה. אני אשמח לשמוע את עצתך.

תשובה

שלום וברכה

לא מוכרח שאכן הוא זיווגך. הם ידועים דברים חלקית ובדברים רבים הם הורסים.

אציע לבקש את ברכת הרב דוד בצרי 025376818 שתזכי מהרה לזיווג הגון ולבריאות איתנה מהרה.