שאל את הרב - כללי

היחס לאדם וחווה

  • כ"ו ניסן התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב, היחס שלנו לאבותינו ואימותינו הם כצדיקים, גדולי האומה וכו'. בקשר לאדם וחווה אני מבולבלת. כיצד היחס שלי צריך להיות כלפיהם? מה ניתן ללמוד מהם? האם ניתן בכלל? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

גם אדם וחה היו קדושים וטהורים וכל נשמות ישראל כולל נשמות אברהם יצחק ויעקב והאימהות הקדושות ומשה רבינו וכל שאר הצדיקים היו קשורים בהם וכל נשמות ישראל חטאו יחד בעץ הדעת.

בהצלחה,