מה לעשות- ניסיון קשה:-)

  • ג' אייר התשע"ה

שאלה

אני עכשיו מתחיל להתחזק ואני נמצא עם בחורה כמעט 4 שנים ודיברתי איתה על ההתחזקות ועל ההשלכות שלה וזה יוצא שאנחנו כנראה נפרדים והיא ממש נפגעת וגם אני כי אני אוהב אותה והיא לא רוצה ללכת בדרך הזאת והיא חושבת שהשתגעתי ואני לא רואה את עצמי לא איתה

תשובה

שלום וברכה

בוודאי שחלילה לוותר על בורא עולם בגלל אהבת אדם. מצד שני לאחר שאתה מכיר את האמת איך תוכל לתת לבת ישראל שאותה אתה מוקיר ומכיר להישאר באי הכרת האמת? תעשה כל מאמץ להראות לה את הטוב והאמת שבתורה הקדושה בתורה נעימה וטובה והכל על מקומו יבוא בשלום בעז"ה. תציע לה לבוא לסופ"ש של ערכים או הידברות או צוהר כדי שרק תכיר את מה שאתה מאמין מבלי לחייב אותה לקבל על עצמה כלום, כך תוכלי להקים את ביתכם למרות ההתחזקות שלך ותכבדו אחד את השני על אמונתו ועל מעשיו.

נשמח לסייע לך עוד,