מעשרות))

  • ד' אייר התשע"ה

שאלה

שלום רב אני מפריש מעשר ממשכורתי. בני הצעיר חזר בתשובה זה שלוש שנים. עכשיו הוא בתקופת שידוכין. ושאלתי לגבי מעשר בע"ה כשימצא את בחירת ליבו אני אצטרך לעזור לו. יהיה לי קשה להפסיק לתרום למוסקות קודש מצד אחד ומצד שני אני רוצה לעזור לבן שגם זה נחשב מעשר. ובכלל האם מותר להפסיק לתרום מכספי מעשר ולהעביר לבן? מה עושים?

תשובה

שלום וברכה

אם אין לך כל אפשרות לעזור לבנך שלא מהמעשרות תוכל להוריד מעט את ההוראות קבע של כל המוסדות ולתת לבנך.

בברכה שתזכה לפרנסה מרווחת,