תפילה וברכות

האם מותר להתפלל מתוך מכשיר הטלפון?

  • ה' אייר התשע"ה

שאלה

האם מותר להתפלל שחרית ושמונה עשרה דרך מכשיר הטלפון (כמובן בזמן שהוא במצב שלא יכול לקבל הודעות/ התראות/שיחות)? כי אני מתפלל דרך תוכנה שנקראת "תפילון" כבר כמה זמן, ואני לא בטוח אם מותר. תודה רבה

תשובה

שלום רב,

מותר להתפלל מתוך פלאפון כשהוא נמצא במצב שהוא לא יכול לקבל שיחות וכו' (מצב טיסה), ומכל מקום אם אנשים עלולים לחשוד בו שהוא מתעסק בפלאפון שלו תוך כדי התפילה - יש להימנע.

בברכה,

הלל מאירס