שאל את הרב - כללי

האם אישה גרושה חוזרת לבעלה בתחיית המתים?

  • ו' אייר התשע"ה

שאלה

שלום רב, אם אני אישה גרושה עם ילדים האם אחרי ביאת המשיח אני אחזור לגרוש שלי אם עדיין איני נשואה? ואם במידה ואני נשואה בשנית ואין ילדים עם מי אני אהיה? תודה רבה

תשובה

שלום רב,

אישה גרושה שנישאה בשנית תהיה בתחיית המתים עם בעלה השני, אפילו אם לא היו לה ילדים מבעלה השני.

וכן אישה גרושה שלא חזרה להינשא בשנית - לא תחזור להיות עם הגרוש שלה בתחיית המתים (וכן יעויין בספר פסקי תשובה סימן קכד בהערה).

בשורות טובות,

הלל מאירס