מה אוכלים לאחר ששומעים שכל הכשרויות בשר לא כשרות

  • כ"ט אייר התשע"ה

שאלה

שלום וברכה, נחשפתי אתמול לסרטון חדש של הרב אמנון יצחק על בשר כשר בישראל. לינק: https://www.youtube.com/watch?v=_XVYYDy7qrI לתדהמתנו הרבה של בעלי ושלי הבנו כי אין בשר כשר בישראל גם לא בכשרויות הגבוהות ביותר. יוצא כי בעצם כל המערכת הזו של שחיטה כשרה למהדרין ועל אחת כמה וכמה רבנות היא מערכת מלא באינטרס ששמו כסף! מה יהודי החרד לדבר השם אמור לעשות אחרי שמיעת הרצאה שכזו? מה ההשתדלות שצריכים לעשות באכילת בשר/עוף אם גם הכשרויות הגבוהות אשר סמכנו עליהם בעניים עצומות בעצם לא אמינות כלל וכלל? תודה רבה נועה

תשובה

שלום וברכה

רבני הכשרויות ובפרט הבדצי"ם הינם נמנים עלינו יותר מאשר דברי אדם פלוני, איון לחושוש להמשיך לאכול ללא חשש בשר כשר ומהודר.