פרק תהלים אישי

  • ט' סיון התשע"ה

שאלה

שלום וברכה, שמי רחל בת יסמין. נולדתי ב-ד' אלול התש"ס. ברצוני לדעת מה פרק התהלים לפתיחת המזל שלי, המותאם לי אישית לפי הפרטים שכתבתי . תודה רבה. וכן ברצוני לדעת אם שמי(עם שם האם) טוב. תודה רבה וישר כח!!

תשובה

שלום וברכה

השם רחל מצויין.

פרק תהילים צד'

(א) אֵל נְקָמוֹת יְדֹוָד אֵל נְקָמוֹת הוֹפִיעַ:
(ב) הִנָּשֵׂא שֹׁפֵט הָאָרֶץ הָשֵׁב גְּמוּל עַל גֵּאִים:
(ג) עַד מָתַי רְשָׁעִים יְדֹוָד עַד מָתַי רְשָׁעִים יַעֲלֹזוּ:
(ד) יַבִּיעוּ יְדַבְּרוּ עָתָק יִתְאַמְּרוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן:
(ה) עַמְּךָ יְדֹוָד יְדַכְּאוּ וְנַחֲלָתְךָ יְעַנּוּ:
(ו) אַלְמָנָה וְגֵר יַהֲרֹגוּ וִיתוֹמִים יְרַצֵּחוּ:
(ז) וַיֹּאמְרוּ לֹא יִרְאֶה יָּהּ וְלֹא יָבִין אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:
(ח) בִּינוּ בֹּעֲרִים בָּעָם וּכְסִילִים מָתַי תַּשְׂכִּילוּ:
(ט) הֲנֹטַע אֹזֶן הֲלֹא יִשְׁמָע אִם יֹצֵר עַיִן הֲלֹא יַבִּיט:
(י) הֲיֹסֵר גּוֹיִם הֲלֹא יוֹכִיחַ הַמְלַמֵּד אָדָם דָּעַת:
(יא) יְדֹוָד יֹדֵעַ מַחְשְׁבוֹת אָדָם כִּי הֵמָּה הָבֶל:
(יב) אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר תְּיַסְּרֶנּוּ יָּהּ וּמִתּוֹרָתְךָ תְלַמְּדֶנּוּ:
(יג) לְהַשְׁקִיט לוֹ מִימֵי רָע עַד יִכָּרֶה לָרָשָׁע שָׁחַת:
(יד) כִּי לֹא יִטֹּשׁ יְדֹוָד עַמּוֹ וְנַחֲלָתוֹ לֹא יַעֲזֹב:
(טו) כִּי עַד צֶדֶק יָשׁוּב מִשְׁפָּט וְאַחֲרָיו כָּל יִשְׁרֵי לֵב:
(טז) מִי יָקוּם לִי עִם מְרֵעִים מִי יִתְיַצֵּב לִי עִם פֹּעֲלֵי אָוֶן:
(יז) לוּלֵי יְדֹוָד עֶזְרָתָה לִּי כִּמְעַט שָׁכְנָה דוּמָה נַפְשִׁי:
(יח) אִם אָמַרְתִּי מָטָה רַגְלִי חַסְדְּךָ יְדֹוָד יִסְעָדֵנִי:
(יט) בְּרֹב שַׂרְעַפַּי בְּקִרְבִּי תַּנְחוּמֶיךָ יְשַׁעַשְׁעוּ נַפְשִׁי:
(כא) יָגוֹדּוּ עַל נֶפֶשׁ צַדִּיק וְדָם נָקִי יַרְשִׁיעוּ:
(כב) וַיְהִי יְדֹוָד לִי לְמִשְׂגָּב וֵאלֹהַי לְצוּר מַחְסִי:
(כג) וַיָּשֶׁב עֲלֵיהֶם אֶת אוֹנָם וּבְרָעָתָם יַצְמִיתֵם יַצְמִיתֵם יְדֹוָד אֱלֹהֵינוּ: