תפילה וברכות

תפילות ומנהגים

  • י"ג סיון התשע"ה

שאלה

שלום לך כבוד הרב קוראים לי ליאור ואני ואישתי גרים בקלינטון מיססיסיפי , אני חיים באיזור שאין בו בתי כנסת בכלל ואני מקפיד על הנחת תפילין כל בוקר , לפני כמה שבועות התחלתי להיתפלל כל יום שישי (שיר השירים , קבלת שבת וערבית) וגם יום שבת מנחה וערבית רציתי לדעת אם זה בסדר או שאני חייב להיות בבית הכנסת או אני חייב מניין תודה רבה ואני מאוד אוהב את האתר ואת הערוץ!!! כל בוקר אני מקפיד לראות לפחות הרצאה אחת שלך שיהיה יום טוב ובשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך שאתה זוכה להתעלות ולקבל על עצמך דברים טובים נוספים. מאחר ואין בית כנסת בקרבת מקום אינך חייב במניין וכל תפילותיך עולות לשמי מרום וגורמות נחת רוח גדולה לבורא עולם.

נשמח לסייע לך עוד, בשורות טובות,

בנימין שמאולי