זוגיות

מדוע למסור נפש על שלום בית?

  • י"ד סיון התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני ובעלי מתחזקים ואפילו חרדים. אני משתדלת לשמור את כל המצוות ובעלי גם לומד תורה בישיבה ואנחנו כל הזמן רבים על כל דבר הכי שטותי. למה צריך כל כך למסור נפש כדי שיהיה שלום בית? ואם זה לא זה מתי אני יודעת שזה כבר לא בעיה של שנה ראשונה אולי אנחנו לא מתאימים?

תשובה

שלום וברכה

מאחר ואתם רבים על שטויות כעדותך הרי שאין כל ספק שאתם צריכים ללמוד על תקשורת בין בני הזוג ובעז"ה קצת עזרה ולימוד יביאו לשניכם את החיים המאושרים באהבה ואחווה ושלום ורעות.

אל תשתהו, עכשיו הזמן ללמוד את הדרך לחיים מאושרים וטובים.