האם אפשר להפר קבלה

  • י"א תמוז התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום ליפני 6 שנים בערך הייתי צריכה ישועה כל שהיא אז אכלתי לאיזה קבר באנגליה ןלקחתי קבלה לשים גרביונים 40 דינר וב"ה נושעתי שאלתי היא האם יש אפשרות להפר את הקבלה לאחר זמן מסוים או שקבלה זה דבר לכל החיים?! אבל למה אני שואלת מכיוון שאני גרה בצרפת וזה מאוד מאוד קשה למצוא גרביונים 40 דינר וזה נעשה לי ממש ניסיון תודה רבה ותזכו למצוות זה אדיר האתר שלכם שיכולים לשאול שאלות

תשובה

שלום וברכה

אל תוותרי על הצניעות שלך ועל הקבלה הטובה שקיבלת על קברו של הצדיק ר' שלום משאץ זצ"ל. הצדיק הקפיד מאוד על קבלת קבלה אמיתית וחלילה להפר אותה לאחר הישועה.

ניתן לשלוח גרביים מכאן בארצינו הקדושה מניח שיש לך מכרה וכדו' שתוכל לגשת ולקנות לך ולשלוח בדואר בעז"ה.

נשמח לסייע בידך עוד,