האם מותר לישון בלילה ביחד בזמן תקופת האירוסין

  • ט"ז תמוז התשע"ה

שאלה

שלום אני וארוסי התחלנו להתחזק ואנחנו כבר גרים ביחד ועומדים להתחתן עוד כחצי שנה מה נכון לעשות מבחינת מצב השינה בלילה?לישון ביחד או לחוד עד לחתונה? ושאלה ה\נוספת האם כדאי לשמור על הפרדה בין גברים לשנים לפחות בזמן הברכות בחופה?

תשובה

שלום וברכה

בוודאי מצווה גדולה לא לישון בלילה יחד.

יש להפריד ככל האפשר בין הגברים לנשים והחשוב ביותר הוא להפריד בשעת הריקודים אבל כל מה שתפעלו בעניין הפרידה תבוא עליכם ברכה גדולה.

בברכה לחיי אושר מתוך שמחה ונחת וטהרה,