שאל את הרב - כללי

מילות תןדה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לרבנים מנשה ישראל ובנימין שמואלי. אין כאן כל שאלה או בקשת עצה.. אלא רק שבח והודיה לקב"ה על שזכינו להתייעץ עם כל הרבנים הנפלאים שעונים לנו על השאלות ומחזקים אותנו, תמיד עם סבלנות לעוד שאלה ועד שאלה, לא רק לי אלא גם לכל הגולשים באתר. יישר כוח שהשם יהיה בעזרכם ויתן לכם כוח לעזור לנו ולשמח אותנו ולהסיר הספקות מליבנו. שתזכו לאריכות ימים ושנים בטוב ובנעימים שפע ברכה והצלחה. כל הכבוד יישר כוח. פשוט מדהימים אין מילים.. תודה רבה!!! כן ירבו כמוכם בעם ישראל. כל טוב!

תשובה

שלום וברכה

כמה נעים לקבל מכתב כזה בין עשרות מכתבים של שאילות והתלבטויות, ממש כמים קרים לנפש עייפה ביום חם ויבש כמו ששורר עכשיו בחוץ.

תודה לך - מנשה ישראל