נשים

כלליU

  • ד' אב התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום! יש לי 2 שאלות ברשותך!? 1) האם מותר להתאפר בשבת ובאיזה איפור? 2) אני בעז"ה אי"ה, אצא לנופש בסוף החודש והתבלבלתי בתאריכים והוסת מתנגש לי בדיוק ביום הראשון של החופשה והייתי רוצה לדעת האם מותר לי לקחת חד פעמי כמובן כדורים לדחיית/עיכוב הוסת עד לאחר החופשה(6 ימים) ואילו סוג כדורים אני אצטרך ? אפרט את תאריך הוסת אחרון במידת הצורך תודה מראש ובשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

1. הנה אתר למכירת איפור כשר לשבת https://gayacosmetics.co.il/?gclid=COqGi4Su6MYCFTQatAodbKgKSg

2. מותר לך לקחת את הגלולות אבל יש להקפיד על כל הווסתות וכן לעשות ביקה לפני תשמיש לאחר שהגיע זמן הווסת.

בהצלחה,