שאל את הרב - כללי

לחש לביטול עין הרע ממרן החיד"א

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב אני עשיתי לחש לביטול עין הרע של מרן החיד"א מספר סגולות שיש לי בבית שאני מעתיק כאן בקיצור את הלחש: משביע אני עליכם, כל מין עינא בישא עינא אוכמא, עינא צרובא, עינא תכלתא, עינא ירוקא,ועוד ועוד ....גזרנא ואשבענא, לכוןבההוא עינא עילאה, עינא קדישא, עינא חדא, עינא חוורא,ועוד ועוד.... שתסורי ותערקו ותברחו ותרחיקו, מעל (פב"פ) ועוד ועוד....מהיום ועד עולם. אתה סתר לי מיצר תיצרני רני פלט תסובבני סלה: סלה תסובבני פלט רני תיצרני מצר לי סתר אתה עין תלעג לאב ותבוז ליקהת אם יקרוה עורבי נחל ויאכלוה בני נשר: נשר בני ויאכלוה נחל עורבי יקרוה אם ליקהת ותבז לאב תלעג עין ואז אומרים אתה סתר לי וכו` ויהי נועם יושב בסתר וכ"ו כל זה 9 פעמים בשלושה זמנים שונים. מכיוון שאני מרגיש שעושים לי הרבה עין הרע שאלתי היא האם אחרי שאני עושה את הלחש הזה אני מוגן לתמיד מעין הרע או האם זה רק מבטל את העין הרע שכבר יש לי מצפה לתשובה מכבוד הרב בכבוד רב, עודד לוי מירושלים

תשובה

שלום וברכה

יש לעשות זאת מפעם לפעם בעת שחשים צורך לכך אבל לא להפריז בכך. כמדומני שאחת לשלושים יום זה מספיק.

בברכה - בנימין שמואלי