אמונה

מיואשת לגמרי!!!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מאז שאני ובעלי התחתנו מיזה כ-5 חודשים עברנו להתגורר בבית של סבתא שלו אישה ז"ל מיוחדת מאוד פשוט צדיקה אמיתית ובעצם מהבית הזה בעלי התחיל את הקריירה שלו הוא פתח את המספרה שלו בבית ואז עבר למשהו גדול מאוד..השאלה שלי היא כזאת,מהיום הראשון שאני ובעלי עברנו להתגורר בבית אין לנו יום אחד של שקט,של מנוחה...המון צעקות המון מריבות פשוט לא הולך כלום..מנסים להביא ילד,לא הולך! ניסיתי אני גם לפתח את הקריירה שלי גם לא הלך לי פה..היום אני ביחד עם בעלי בעסק גדול אומנם לא במקצועו אבל גם קשור למקצועות היופי.. אני ממש מיואשת מהמצב..אולי הבית לא טוב לנו אני חייבת לציין שלפני כמה חודשים באחד הערבים אני ובעלי חזרנו הבייתה וראינו בפתח הדלת סיר ללא מכסה מונח צמוד לדלת...מה זה יכול להיות ממש אובדת עצות..לא יודעת מה לעשות!! בבקשה תשובה מהירה!! ממש דחוף!! לפעמים אני מרגישה שאולי כדאי לסיים את המערכת נישואין הזאת מרוב שכלום לא הולך מאז שעברנו לפה...דחוף תשובה!!! בבקשה!!

תשובה

שלום לך

אין הבעיה הסיר ולא הבית, ולא חנוכת הבית. אישה נשואה חמש חדשים אינה עדיין אמורה להיות מודאגת שלא זכתה להיקלט להריון. לימוד מקצוע הזוגיות היא הבעיה העיקרית שלכם, אין דומה ההיכרות לפני הנישואין שבזמן זה כל אחד מנסה לכבוש את ליבו של השני, לחיים שלאחר הנישואין, שזה צריך לימוד מיוחדלהבנת נפשו של השני, ובין הגבר ובין האישה מחוייבים ללמוד את זה כדי להצליח בחיי הנישואין, ועל כן אל לך חלילה להתייאש, אלא ללמוד ביחד עם בעלך את הדרך לחיי נישואין מאושרים, ועליכם לפנות ליועץ נישואין מוסמך אשר ידריככם בדרך הנכונה אשר תלכו בה. וכדברי הרב קוואס "אין זוג לא מוצלח יש זוג לא מודרך" ובעז"ה ישוב השלום להיות בביתכם ותזכו לכל טוב.

בברכה - בנימין שמואלי