תורה ומדע

מאובני מעבר באבולוציה

  • כ"ה ניסן התשע"ה

שאלה

ראיתי הרצאה של הרב זמיר כהן על האבולוציה שהוא אומר שעד היום לא נמצא מאובני ביניים.. אבל לפי מה שראיתי כן מצאו מאובני מעבר רבים כפי שמופיע בויקיפדיה https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%91%D7%9F_%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8 כמו כן ראיתי גולגולות אדם בהרצה שבה מסביר פרופסור את האבולוציה לפי נפח המח של המאובנים והתעבות הגבות מה שמוכיח טת התפתחות האדם ממיני אדם קדומים... כיצד ניתן להגיד שהאבולוציה לא נכונה? אשמח להסבר... תודה תומר

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

מאובני המעבר מעולם לא נמצאו. ומה שטוענים שמצאו הם רק "שיחזורים" שלא מבוססים על עובדות, אלא על סילוף שיטתי של ראיות:
ראה בבקשה גם:

בברכה,
דניאל בלס