שאל את הרב - כללי

מה פשר החלום?U

  • י"ג אב התשע"ה

שאלה

שלום וברכה הרב, לפני בערך 4 שנים חלמתי חלום שמלווה אותי לאורך המון זמן מדי פעם אני נזכר בחלום הזה וזה עושה לי ממש טוב,החלום היה ממש לפנות בוקר החלום היה ככה:פתאום אני בעצם הנשמה שלי הייתה מרחפת בין העננים בשמים ופתאום רואה אני שער לבן יופי של שער כזה לבן לא ראיתי מיימי!!והנה אני מתקרב לשער הזה ואני רוצה להיכנס אבל ממש כשאני פותח את דלת השער אני שומע קול שלעולם לא אשכח את הקול הזה שאומר פה אתה לא נכנס פה קבור משה רבינו עליו השלום!!עד כאן החלום ושהתעוררתי בבוקר הרגשתי כל כך טוב ממש בריה חדשה ,רציתי לשאול כבוד הרב מה פשר החלום הזה?אשמח לתשובה מלאה בתודה ישי.

תשובה

שלום וברכה

החלום מרמז שאתה יכול להתעלות מעלות רמות וגבוהות ולזכות לשפע רב באמצעות התורה.