שאל את הרב - כללי

פתיחה בקבלה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לפני כשנתיים לערך, אדם קרוב (הבקיא בענייני קבלה) פתח לי בקבלה. הוא ביקש תאריך לידה עברי, אולי גם לועזי (לא זכור לי כ"כ), שם האם ויום+שעת לידה. הוא סיפר לי מה הוא קרא במפה שלי ותיאר אי אלו תכונות אופי שלי ותחביבים שלא בהכרח נראים לי נכונים (נכון לעכשיו). השאלה שלי היא עד כמה הפתיחה בקבלה ע"פ הנתונים שלי הנ"ל מאומתים או אולי בעתיד הרחוק יותר תבורכו על האתר המעניין והמרתק! ה` יברך אתכם! מצפה לתשובה, תודה!!

תשובה

שלום וברכה

אין בכך כלום, בדרך כלל הם מנסים את מזלם ואם מצליח מצליח ואם לא לא.

בברכה - בנימין שמואלי