נשים

לא רוצה להפיל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בעלי שקוע בחובות מאוד גדולים ובשל ויכוח וחילוקי דיעות עם משפחתו בעניין כבוד לבני המשפחה ופרנסה שעלי לתת לבעלי לעזור לו לצאת מהחובות הואיל ואיני עובדת , הם הניעו אותו להתגרש ממני ולדרוש ממני להפיל את ההריון בו אני מצויה כעת אני חסרת אוני יש לי בן מנישואיי הראשונים והוא בן 7 ואיני יכולה להחליט כראוי משפחתי אינה תומכת בהפלה , להיפך הם טוענים כי מדובר ברצח אינני יודעת איך אני אגדל את התינוקת הקריבה להיוולד התיסכול הגדול ביותר הוא שיהיו לי שני ילדים משני אבות שונים זאת ועוד גרוע מכל אביה חסר אמצעים כך שמזונות לא אוכל להשיג ממנו....הצילו

תשובה

שלום וברכה

בוודאי שחלילה לך מלרצוח את עוברך עקב כך ששני האחים יהיו משני הורים, או מחמת חשש לחוסר פרנסה בעתיד, כל סיבה כזאת אינה מצדיקה רצח, ובעלך אינו יכול לכוף עלייך רצח בשום אופן לא מספיק שאת סובלת מנו, הוא עוד יחליט לך לרצוח את הילדים שלך? הקב"ה יעזור לך שתזכי לגדל את שני הילדים לעבודת ה`, ותרוי מהם הרבה נחת ותשאבי מהם כוח להמשיך ולהיות מלאה בשמחת חיים ובאושר,ישנו סיוע רב והכוונה שאת יכולה לקבל ממחלקת אמ"א בהידברות. ראי באתר. היי חזקה ורוב נחת ואם תצטרכי עוד עזרה אשמח להיות לצידך - בנימין שמואלי