זוגיות

נישואים שניים ,איך כדאי שהילד יכנה את בעלי הנוכחי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, תודה על הסבלנות. אני בת 27 ונישאתי בשנית לפני כחודש. יש לי ילד בן שמונה מהנישואים הראשונים. אביו של הילד מתגורר בארה"ב כבר 6 שנים ולא מתכוון לחזור לכאן בעתיד הקרוב. הילד איתו בקשר טלפוני בלבד ולא קשר רציף. שאלתי היא: איך כדאי שהילד יכנה את בעלי הנוכחי האם בשמו הפרטי, או אבא אשמח מאד לתשובה. כמו כן, אשמח לדעת האם יש איזה קורס או הדרכה להורים באיזור נתניה. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

טוב מאוד שיכנה אותו כאבא, ואם הוא דובר אנגלית כדאי לעשות הפרדה שלאביו האמתי יקרא באנגלית ולאביו החורג בעברית, או להיפך, אבל אין הכרח בדבר.

בידקי בקשר לקורס על הנחית הורים במדרשה לנשים רחוב ברקת 2 נתניה 8620932-09

בהצלחה ושבת שלום - בנימין שמולאי