זוגיות

בני הכיר בחורה מאוקראינה

  • ג' אלול התשע"ה

שאלה

כיצד אדע אם היא נחשבת יהודיה,טוענת שאם אמה התגיירה ונישאה לאבי אמה היהודי כדת משה וישראל. יש לה תמונות שסבתה לבשה את שמלת הגיור בטג'יסטן??? מקום הולדתו של סבה ויש כתובה כשרה..האם היא נחשבת יהודיה כשרה ואיך מסדרים את הרישום ברבנות?

תשובה

שלום וברכה

לפי הנתונים שאת אומרת, היא ככל הנראה יהודיה כדת וכדין.

יש ללכת למזכירות הרבנות המקומית ולהירשם לנישואין והם יבדקו לעמוק את עניין היהדות.