חברה והשקפה

אני בעלת תשובה

  • ו' אלול התשע"ה

שאלה

שלום לכם כבוד הרב לפני כשבע שנים אני ובעלי חזרנו בתשובה,לפני כן היתי אוהבת לקרוא ספרים (רומנים)כשחזרתי בתשובה הפסקתי ,אבל לפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים ב"ה לא קרה לי כלום מבחינה פיזית .ומבחינה נפשית לא ממש חלק נכנסתי לדיקאון ,לפחדים וחרדות.חשבתי שאני יכולה להתמודד לבד אם זה,ללא עזרה מקצואית .זה לא הלך טוב ומצבי החמיר.עשיתי שאלת רב והוא המליץ לי ללכת ליעוץ מקצועי (פסכיאטר) היום אני פחות או יותר מאוזנת לאחר שקיבלתי טיפול תרופתי, אבל הבעיה שלי כזאת בתקופה שהיה לי כל כך רע מצתי אתנחתא בקריאת ספרים .הרב איך אני מפסיקה אם זה איך אני יוצאת ממעגל קסמים הזה.הרב אני רוצה לחזור בתשובה שלמה !!!!!זה עושה לי בעיות בבית אם בעלי!!!!!איך אני מפסיק אם זה אני זקוקה שמישהו יעזור לי לצאת מזה ולחזור לאבינו שבשמיים!!!! תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

תגבילי את עצמך בשלב ראשון לא לקרוא יותר מספר אחד לשבוע ולא יותר מחצי שעה ביום.

בעז"ה כך תוכלי לשלוט בתאווה זו ובעז"ה לאחר כמה חודשים נראה איך להתקדם הלאה.

בהצלחה,