נשים

מאוהבת בערבי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבר כמעט 4 שנים שאני בקשר עם ערבי , הכרתי אותו כשיצאתי לבילוי עם חברים וחברות, לא היתה לי כל כוונה להתפס בקשר כזה, בגלל שהוא `פינק"אותנו, הזמין אותנו למה שנרצה (והסיבה היא שהוא שם עין עלי, אז זו היתה הדרך שלו), הבאתי לו את המספר טלפון שלי כשהוא ביקש, אבל תיכננתי גם ככה לא לענות לו עד שיתייאש, אך איכשהו, בדרכים ערמומיות לאט לאט הוא זכה בליבי, הבהרתי לו בהתחלה שאני לא יכולה להיות בקשר איתו והוא ישר הסכים, ואמר -מצידי אל תתראי איתי, אני רק רוצה לדבר אתך בטלפון וכל מה שאת רוצה ממני תקבלי, אני תמיד לרשותך, הוא מילא לי דרך הטלפון כרטיסי טוקמן-(שילם על השיחות שלי), ועשה כל מיני דברים כאלה של לשלם עלי, בלי להתראות איתי, אך פעם אחת הייתי צריכה ללכת דחוף לאיזה מקום, ואמרתי מה כבר יקרה אם הוא יקפיץ אותי, התקשרתי אליוו פעם ראשונה, הוא בא בשמחה, הקפיץ אותי, לא ניסה לגעת בי והיה ג`נטלמן, ומאז לאט לאט נפגשנו יותר ויותר, תמיד השתדלתי להביא חברים, לא להיות אתו לבד, היה מקפיץ אותי למקומות ומשלם עלי ועל חבריי, עד שלאט לאט התחלתי לסמוך עליוו, והיינו פשוט, לשמחתו מבלים לבד, הולכים למקומות בילוי, היה עושה לי קניות ועוד, הוא התחיל להיות הכל בישבילי, מיכוון שהוא אדם עשיר, הוא "פינק"אותי בכל, עדיין לא הסכמתי שייגע בי, ומיכוון שהורי גרושים וחסרה לי דמות אב, הוא גם ממש נהייה דמות אב בישבילי, הוא גדול ממני ב15 שנה, ועם הזמן בערך אחרי כמעט שנה, ......, חשוב לי לציין שאני בחורה שנראית טוב, ולא חסר לי מחזרים מוצלחים יהודים, הכרתי אותו בגיל 20, כיום אני בת 24,,נכנסתי לתדהמתי להריון ממנו, הוא התחנן אלי שאביא את התינוק, אני כבר הייתי מאוהבת בו, ורציתי בכל ליבי ונפשי תינוק ממנו, גם נשים דתיות "רדפו"אחריי,ואמרו לי להביא את התינוק, והוא יהודי, והפלה זה רצח, אך המשפחה שלי לא ידעה מהסיפור, ופחדתי בעיקר מאבא שלי, ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי ואיך זה נפל עלי, בחורה בריאה, יפה, מזליסטית, שלא קשורה לסיפורים האלה,סיפורים ששמעתי על אנשים אחרים אך לא עלי, הבחור הערבי שמו ע`, בכה והתחנן שאביא את התינוק, אמר שהוא ייתגייר בשבילי אם צריך, וביקש להתחתן, כל הלילה, לא נתן לי לישון ובכה שלא הפיל. אני בוכה כותבת שורות אלו, אני הפלתי, למרות שלא רציתי..כי פחדתי מהסביבה, אחרי ההפלה הוא לא עזב, הוא ניחם אותי, חיבק ונשאר איתי למרות שכואב לו, המשיך להציע לי נישואיים עם כל התנאים שלי, חשוב לציין שהוא גם נשוי-פרוד עם ילדים (את זה גילה לי רק אחרי שתפס לי את הלב) ואשתו כל הזמן מתקשרת אליו ורוצה אותו, היא גם דיברה איתי פעם, כי הוא סיפר לה עלינו, היא התחננה אלי לעזוב אותו, חושבת שאני היא זו שרודפת אחריוו, סיפרה שהיא אוהבת אותו, אך הוא סיפר לי שזה נגמר הקשר שלו אתה, וברגע שאני יחליט, הוא מתגרש ממנה ומתגייר, אך קשה לי עם ההרגשה שבגללי הוא יתגרש ממנה, וגם אני מפחדת מתגובת משפחתי (רק אמא שלי יודעת), וגם משהו עמוק בנשמה אומר לי לא להסכים, בנתיים קשה לי לעזוב (ניסיתי המון) וקשה לי להשאר, אני מרגישה כלואה, חנוקה, מכושפת, אנחנו הולכים לבתי מלון הכי יקרים, הוא מפנק אותי תמיד, אף פעם לא היה רע אלי, הוא איש הסוד שלי, הוא יודע הכל עלי, הוא איתי בשמחה וגם כשאני עצובה, חלק מהחברות אומרות לי להיות איתו ושזה גורל, חלק לא מסכימות, אחרי ההפלה קרו לי שורה של אסונות כמו שהכלבה שלי האהובה פשוט נדרסה למוות אהבתי ועדיין אוהבת אותה, ואני מרגישה שזה בגלל ההפלה, בבירור וקרו עוד דברים. לאחרונה התחזקתי, בעקבות מסרים רוחניים שקיבלתי, הרצאות, הסיפור של "סעדה"ועוד, אני מאמינה שהכל אמיתי ויודעת שנשמה של יהודי יותר גבוהה, אני רוחנית מאוד, וגם מרגישה את ההבדל הרוחני ביני לבין ע`, למרות שהוא חכם, התחלתי ללכת בצניעות ולשמור שבת, ולהתעניין יותר ויותר בקבלה, רוחניות, תורה ועוד (תמיד הייתי צנועה, עם רקע דתי, אהבה ענקית לבורא וכבוד לשבת, רק התחזקתי), לפני 3 חודשיים בערך הכרתי באינטרנט אדם שמתחזק בתשובה כמוני, הוא גם נראה לטעמי, הוא ממש הנסיך שלי ויהודי אמיתי, נפגשנו, ואני מרגישה בנשמה שזה קשר מבורך והוא הבן אדם בישבילי, גם הוא מרגיש כך כלפיי, בנתיים אמרתי לו שנקח את הקשר לאט, כי האמת היא שאני עדיין בקשר עם ע` שאותו אני אוהבת, אני לא יודעת מה לעשות, החדש שהכרתי אדם כל כך מקסים וקשה לי שאני לא מספרת לו את כל האמת שאני בקשר עם ההוא, אני שוב ושוב מציבה לעצמי זמנים לסיים את הקשר עם ע`, אך אף פעם זה לא קורה והאהבה שלי לע` הערבי רק מתחזקת, אני בגלל המצב הזה לא מרוכזת בלימודים במכללה, אין לי סבלנות לחברות, ותמיד רצה לע` בכל מצב שיש, ואולי אחריי שאני כותבת שורות אלו אני גם ייפגש איתו - כי הוא כמו סמים, הוא הבריחה שלי מהכל, תעזרו לי בבקשה, אני כבר משתגעת...........

תשובה

שלום לבת מלך טהורה,

בוקר טוב ואיך את מרגישה? כל הלילה היו לי [ואולי גם לך] נדודי שינה מהסיפור הנורא שלך, את בעלת נשמה מיוחדת שלפי דברי חז"ל מושפעת מהרבה ניצוצי קדושה וזה גורם לגוי להתאהב בך בכדי להנות מהשפע הנשפע לנשמתך. אני מקדים ומודיע לך מתוך נסיון כי כל הדיבורים שלו על מוכנות להתגייר אינו אלא מן השפה ולחוץ, וכבר היו סיפורים לרוב, שכל ההטבה המופלגת שהפגינו כלפי הנערה היהודיה נמס כלא היה חודש אחרי הנישואין, אז נהפכו החיים לחיי סבל נוראיים תחת איומים, [תוכלי לקרוא סיפור . בכל הדורות, גם יהודים שירדו עד לשוליים הכי עמוקים ידעו והזהירו את צאצאיהם, `זכרו, אתם יהודים, ואל תינשאו למי שאיננו מבני עמכם`, אין זה מבט דתי בלבד, זהו מבט אנושי לכל עם החפץ לשמור על זהותו היחודי.

אין לך מושג בעולם הנשמות עד כמה נפשך רחוקה מנפש הערבי שהכרת, אלפי שנות אור, ומה עגום שזוהי העבירה היחידה שעליה אמרו חכמים שמגיעים עם בן הזוג לבית דין של מעלה מבלי יכולת להיפטר, פשוט `קשור בו ככלב`, ה` ישמור מהבזיונות הנוראיים. אני בהחלט לא חפץ לעורר בשפת הפחד, זוהי לא הדרך הנכונה, פשוט יש להפנים עד כמה הרעיון הזה מטורף וסתירה בפרצוף כל הדורות שקדמו לך עד האבות הק`, שאת שהינך הטבעת האחרונה כיום בשלשלת מאות הדורות מושכת את כל השלשלת למחוז אחר לגמרי. לא אמנע מלהעתיק את מה שכתוב בספרים הק` ששוה מעשה זה כלפי בורא עולם, כמו מי שלוקח את ראש המלך ומכופף אותו אל תוך בית כסא מטונף, ה` ישמור.

ויפה שעה אחת קודם. בכדי להקל על הניתוק, חשבי נא מפעם לפעם על הרציחות הנוראיות והאכזריות שסבלו וסובלים בני עמינו מהאומות הערביות, תארי לעצמך שתצטרכי להתערות בחברה הערבית על כלל מנהגיה ואומנותיה, הרחוקות ממך שנות אור, גם על חשש מפני חיים כאלה, יש לברוח כמו מאש ויותר מזה, ושלום יהיה לך.

אני מציע ואני מבקש כאח יהודי המבין ומשתתף במה שעובר עלייך, שתתקשרי עם מחלקת שבויות בארגון הידברות (052-9551591) ובורא עולם יראה מה עשית למענו ולמען עם ישראל וישלם לך בכפל כפליים בחיים טובים ומאושרים בעולם הזה ובעולם הבא. תלמדי משהו על אלו שחונכו על הקוראן, גם אם זה שלידך מחייך אלייך, אינך יכולה לדעת מה יקרה כשכבר תהיי שלו. מעתיר עלייך שתעשי את ההחלטה הנבונה, מנשה ישראל