איזה מן נשמה יורדת לעולם כשיש הפריה

  • ט' אלול התשע"ה

שאלה

לכבוד הרב שלום שמעתי באחת ההרצאות באתר שבשביל להביא לעולם ילד מנשמה גבוהה זה תלוי הרבה בשעת התשמיש ועל מה חושבים באותו רגע ובכלל המעשה הזה מאד משפיע על הנפש של הילד ושצריך לעשות את זה כמה שיותר בקדושה ברצוני לדעת איך מסתכלים על ילדים שבאו מהפריה חוץ גופית שבוא ההורים בכלל לא היו ביחד אלה הכול נעשה באופן רפואי בלבד ואין צורך בתשמיש ואין קדושה בדבר! איזה מין נשמה זה מושך לעולם?? אשמח לתשובה בהקדם תודה

תשובה

שלום וברכה

המחשבות של הגבר בעת שמוצאי את הזרע ובפרט אם הוציא את הזרע בתשמיש בדרך העולם וכמובן התפילות של בני הזוג הקודמים להפריה.