זוגיות

חזרה בתשובה בחיי נישואין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

התחתנתי לפני שנתיים והרושם שקיבלתי מבעלי הוא שהוא אדם דתי ורוצה להתחזק,מאחר וביקש ממני ללבוש חצאיות ולשים כיסוי ראש .שמחתי והסכמתיוככל שעבר הזמן התחזקתי.לדאבוני בעלי אפילו לא בכיוון הדת.הוא חסר אמונה בכלל,ולא אפרט את כל הצער שיש לי ממנו.מה אני יכולה לעשות בשביל לחזק ולקרב אותו לדת.התייעצתי עם אנשים וקראתי ספרים. אם המצב לא ישתנה אני חושבת על גירושים. מה לעשות ממש הצלת נפשות. שלי ושלו!

תשובה

שלום וברכה

הדרך היחידה לשנות תא יחסו לדת היא רק כיסכים לבוא איתך לסופ"ש משפחות, אשר מעבירים שם הרצאות על זוגיות ועל יהדות, וכך יולכ להכיר את היהדות באמת, ויש סיכוי שתסתדרו ביניכם. אבל אם אין לו כל מקום שיסכים ללכת לשמוע משהו, אין ברירה אלא לעשות את הצעד הקשה ולהיפרד בשלום.

אין כמעט אפשרות לחיות יחד כאשר אין מכבדים את דתך, ולא תוכלי לחנך את הילדים כרצונך. וה` הטוב ידריכך בדרך הנכונה בהצלחה - בנימין שמואלי

נ.ב אם תרצי עזרה נוספת שלחי לי את מס` הטלפון שלך ונחזור אילייך בהקדם.