זוגיות

לא רוצה לפגום בברית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברוך ה` מצאתי את בחירת ליבי, לאחר חודשיים של קשר שניינו יודעים שזה מוביל לחתונה.. אנחנו שומרים נגיעה ברוך ה` וקשה לנו מאוד. אני מרגיש מוכן לחתונה בקיץ או אחרי החגים, אבל היא לא.. אני מוכן לחכות לה עד שתהייה מוכנה, אך יצר הרע מכביד עלי מאוד בנושא פגם הברית ה` ירחם. מה לעשות

תשובה

שלום וברכה

מצד אחד אכן אין לסחוב יותר מידי קשר וההחלטה שללהיות מוכנים לנישויאן, הוא דבר שלא מומלץ כלל לדעתי, וכי מה יקרה בעוד שלוש חדשים שאז היא תרגיש יותר מוכנה. ואתה בינתיים תשקיע את ראשך בלימוד התורה, וכך תינצל מחטא.

בברכה - בנימין שמואלי