תפילה וברכות

אם אני קוראת ק"ש שעל המיטה אני חייבת לישון אחרי זה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, קודם כל תודה על מה שאמרת לי זה שימח אותי מאוד! ! ! ותודה שאתם כאן בשביל לענות על השאלות שלנו . אז ככה השאלה שלי אם אני קוראת ק"ש שעל המיטה אני חייבת לישון אחרי זה או שאני יכולה לקרוא ב20:00 וללכת לישון ב-22:00

תשובה

שלום וברכה

יש להסמיך את קריאת שמע לשינה, ובפרט כאשר אומרים ברכת המפיל שיש להקפיד לקראו ממש סמוך לשינה, מאחר ואסור לדבר לאכול ולשתות לאחר מכן עד השינה.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי