שאל את הרב - כללי

חיזוק אחרים

  • כ"ב אלול התשע"ה

שאלה

יש לי חברות לעבודה שמוצאן מברית המועצות ולעיתים אני מנסה לחזק אותן כמו שראש השנה הוא יום הדין וצריך להתחזק והן אומרות לי שאני חיה כל הזמן בפחד וזה סתם מלחיץ אותן האם כדאי לא לומר כלום? או שבכל זאת כדאי לומר משהו..?

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

נראה לייעץ, אם את בטוחה שהן יהודיות, כדאי להשפיע עליהן בנועם שיגיעו לאיזה סמינר שיסביר להן את היהדות באופן שהן יוכלו להבין ושיהיה להן את האפשרות שם לשאול את כל שאלותיהן.

בברכה,

רב נחום