שאל את הרב - כללי

משמעות לחלום שחבר חלם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בנוסף..ברצוני לשאול מה המשמעות של חלום זה: חבר של חברתי חלם חלום על כך שמלאך בא לו בחלום והביא לפניו שני בקבוקים שכול בקבוק עם חצי מים שכול בקבוק מסמל את אחד מהם והוא אמר לו על מנת שאחד הבקבוקים יהיה שלם הוא צריך למלות אחד בשני.. החבר חלם חלום זה לאחר שהם נפרדו לזמן מסויים.. מה דעתך על החלום האם יש בזה משהו מן האמת האם זה מעיד על צורה מסויימת שהם צריכים להיות ביחד בכול זאת או שזה חלום שווה זה מטריד אותה כי הקשר בנינהם קצת לא אפשרי מבחינות מסוימות. מחכה לתשובתך המהירה...תודה

תשובה

שלום וברכה

אין להתחשב בחלום ומלאך החלומות לא יעזור לה בעת הקשיים שלה. עליה לשקול את הדברים בצורה ראויה ולהחליט על פי כך.

בברכה - בנימין שמואלי