פגם הברית--->

  • ב' תשרי התשע"ו

שאלה

ממש חרידים בבצפר חילוני והכול אז רציתי לעבור לבצפר דתי (ועברתי) אבל ליפני חודשיים פגמתי בפעם הרישונה ואז היתעסקתי עם הברית מידי פעם ואז היצתהרתי על זה והפסקתי והמשכתי להיתחזק והלכתי לתפילות ולשיעורים אבל כן היתי שומר שבת והולך לשיעוריםאבל בשבת הזאת שהיתה ליפני ראש השנה אז למדתי עם משהו בכולל(פנימיות התורה כזה) והפעם הבנתי חלק ואז שאני הולך אנירואה שפגמתי כזה אבל לא הייתי בטוח כי לא הרגשתי כלום ואז שהלכתי לסליחות בסוף הסליחות אני מרגיש כאילויוצא לי טיפות וכמו שהיה בשבת לא היה לי זיקפה וכלום ואז אני רואה שפגמתי ורק היתי בסליחות וזה קרה ליגם בחג כמה פעמים ואני לא יודע מה זה וגם מאז שהפסקתי לא היה לי גם חשק ליפגום ברוך השם ואני לא יודע מזה עכשיו אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה

לא להתיחס כלל לטיפות היוצאות ללא זיקפה, המשך בהתחזקות ואל תתייחס לזה כלל.

היה ברוך לה' שנה טובה ומתוקה,