שאל את הרב - כללי

חלום על נפטר:::

  • ד' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה על חלום שחלמתי על דודתי שנפטרה מהמחלה לפני כשנתיים אני טיפלתי בה ממש עד הרגע האחרון בבית חולים עד שנכנסו הרופאים והודיעו על פטירתה, חלמתי עליה הרבה פעמים אך בפעם האחרונה זה היה בצהרים של היום השני בראש השנה זה היה כמו חלום בתוך חלום כזה והיא היתה ניראית כועסת והיא באה לבית של ההורים שלי ואז שאלתי אותה טוב לך? היא אמרה לי איפה טוב לי אז אמרתי לה בגן עדן או בגהיונום איפה שאת נמצאת והיא לא ענתה רק היה לה פרצוף כועס ואז הסתכלתי מהחלון של החדר שלי וראיתי שהיא הולכת ואחריה הבן שלה ואישתו (שהיא גם אחיינית שלה) למחרת בצהרים חלמתי את סבתא שלי שהיא לא מהצד הזה של המשפחה וזה היה כאילן בבית שלי עכשיו כשאני נשואה והביץ היה נראה אחר והיה כמו פסנתר כזה וסבתא שלי ניראית מאד שמחה וצוחקת אני רק רוצה לציין שכשנכנסתי להריון ראיתי את הדודה הזו אוקדת ושמחה בבית של הסבתא הזו שהן לא מאותו צד, וגם סבתא שלי באה אז ואמרה לי "שני את בהריון מזל טוב" וחיבקה אותי

תשובה

שלום וברכה

נא לראות את http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=33&CategoryID=1&SubID=4