שאל את הרב - כללי

איך להתנהג במקום העבודה

  • ח' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום, עובדת במקום דתי שהעובדות חילוניות ולא צנועות, המנכ"ל ומנהלת החשבונות מבטיחים ללקוחות שלנו, שיעבירו כספים בזמן שמגיע להם, אך לא עומדים במילה, ואני יוצאת שקרנית בעקבותם וכל הצעקות עליי. מה עושים? האם לשתף פעולה שהמשרד בו עובדת משקר ללקוחותיו שלא עומדים בזמני התשלום?תודה.חתימה טובה

תשובה

שלום וברכה

תשתדלי לקחת את הדברים ברוח טובה ולא להיבהל מכל הצעקות, הרי אף אחד לא מכיר ואתך ולא יודע מי את והצעקות לא עלייך..

אל תבטיחי בשמך להעברת כספים. תמיד תיגיד שהנהלת החשבונות אומרת שההעברה תתבצע ביום פלוני וכדו'.