תפילה וברכות

פרקי תהילים מסויימים שאני צריכה לקרוא קוראים לי יפה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום קוראים לי יפה, אני נולדתי בט"ז שבט תשנ"א 31 .1. 1991 רציתי לדעת אם יש לי פרקי תהילים מסויימים שאני צריכה לקרוא ורציתי לדעת באיזה יום נולדתי לפי התאריכים. תודה . רציתי גם לדעת אם השם שלי הוא טוב או שאני צריכה לשנות אותו

תשובה

שלום וברכה

שמך יפה ביותר, ואין כל מקום לשינוי. נולדת ביום שלישי יום שנכפל בו כי טוב. מומלץ תהילים פרק כ"ג מזמור לדוד ה` רועי לא אחסר: בנאות דשא ירביצני על מי מנוחות ינהלני: נפשי ישובב ינחני במעגלי צדק למען שמו:

גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני: תערוך לפני שולחן נגד צוררי דשנת בשמן ראשי כוסי רויה: אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי ושבתי בבית ה` לאורך ימים: