נסיונות קשים

  • ח' תשרי התשע"ו

שאלה

1- אני התחתנתי דרך האתר שלכם עד היום מתפרסם הסיפור ״הצלחה ״ התגרשתי אחרי חודש וחצי מגבר עם בעיות נפשיות אני כיום גרושה מרגישה יותר מתמיד רחוקה מבורא עולם אז בנישואים קיבלתי על עצמי כיסוי ראש והורדתי אחרי קשה לי עם זיוג ונמאס לי אולי אני צריכה לעשות משהוא 2- האם שמשלמים על לימודים לישיבה האם יכולה לשלם וזה נקרא מעשרות ? תודה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

עצוב מאוד לשמוע על הכישלון, ראינו שהדף שלך בהידברות אכן נמחק אי אפשר לראות את הדף של ההצלחה ההיא.

ה' יעזור שתזכי בקרוב לזיווגך ההגון, אנו עומדים פחות מ24 שעות לפני יום כיפו רהיום שבו הקב"ה סולח ומוחל לכולנו ופותח לנו דף חדש ובעז"ה גוזר עלינו גזירות טובות וישועות. בעז"ה תקבלי על עצמך קבלה טובה מעשית והקבלה הזו כאשר תתמידי בה תזכי לאור גדול ואחרי הפעולות נמשכות הלבבות ברגע שתחליטי להתחזק ותחליטי שאת לא רחוקה מבורא עולם ותעשימעשים להתקרב אל ה' תחושי שוב בקרבתו.

החיים ארוכים ולמרות הקושי הגדול העכשווי, תזכי להרבה הרבה שנים טובות ונעימות, חלילה להתייאש ולהישבר, התחזקי בשמחה ובעז"ה השנה תהיה שנה טוב וברוכה.

2. ניתן לשלם לישיבה מכספי מעשרות.

אשמח לסייע לך עוד,