אמונה

הנחיה לגבי דברים בסייסיים בעבודת השם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני נורא רוצה להתחזק מבחינה דתית, אני צמאה לזה ונורא רוצה כבר .. אבל קשה לי,אני גרה בבית הכי חילוני שיכול להיות,אז לחזור בתשובה כרגע אני לא יכולה כי אני עדין נערה אבל עדין אני רוצה להגיד את התפילות שצריך כמה שיותר,על מזון,מה אומרים בבוקר בערב...בשבת,נטילת ידים,מתי וכמהתוכלו להנחות אותי פחות או יותרשלפחות את הדברים הבסיסים אני יוכל לעשות

תשובה

שלום לך בת ישראל היקרה

אשריך שאת נמשכת למצות ה`, דבר זה מראה על גודל מעלת נשמתך, ועל האור הגדול ששוכן בקרבך. בעזרת ה` את תגיעי לכך עוד במגורייך אצל הורייך וכמו שהחלום מראה שההורים לא מאמינים איך שאת מסתדרת לבד. אני שולח לך קובץ מיוחד במייל נפרד חלק מהמצוות והברכות.

השתדלי ליישם כל שאת יכולה, ואני בטוח שהורייך יקבלו את זה באהבה ובפרט כאשר יראו איך שאת פורחת וזורחת. עלי והצליחי ואשמח להתעדכן ממך מידי פעם איך התקדמת ולהדריכך עוד ועוד בדרך היפה שאת הולכת בה.

הרבה הצלחה – בנימין שמואלי