זוגיות

איך להתמודד בזוגיות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! אני בת 23 נשואה ואמא לילד , בשנה הראשונה לנישואינו אני ובעלי חיינו כמו זוג יונים הכל התחיל אחרי הלידה של בני אני ובעלי לא מפסיקים להתווכח ולריב וזה מגיע לרמה שאנחנו לא מדברים כמה ימים ויש אוירה לא נעימה בבית בעלי מתבטא במילים לא יפות כלפי ומתעצבן על דברים טפשיים אני מסבירה לו שאפשר לשבת לדבר ולהסביר מה לא בסדר ובסוף מוצאים פתרון הוא מסכים איתי באותו רגע ואחרי כמה זמן זה חוזר על עצמו כאילו לא דברנו על זה , לאחרונה זה קורה לי בחוץ גם ליד אנשים שאנחנו מתוכחים ואז הוא מדבר אלי לא יפה אני נורא נעלבת קשה לי להתגבר ואני פשוט בוכה רציתי לדעת מה עלי לעשות

תשובה

שלום וברכה

בעיה קשה היא זו, ועלינו למצוא את הסיבה ללחץ של בעלך, יתכן שהוא מרגיש קצת דחוי בבית לאחר שאת מטפלת בצדק בתינוק, ואינך מתייחסת איליו כבעבר. נסי לשתפו יותר בטיפול בתינוק, וייתכן שהדבר יעזור.

כמו כן אציע שתשלחי לו מכתב אהבה יפה ובו תכתבי את הרגשתך, רק לאחר שתכתבי הרבה עד כמה את אוהבת אותו ומעריכה אותו, ובקשי ממנו שינסה להתגבר על כעצמו וכו`.

עלי והצליחי – בנימין שמואלי