שאל את הרב - כללי

כיצד לזכות להיות ראשונים בגאולה?

  • כ"ח תשרי התשע"ו

שאלה

שלום רב הנני נשואה לאיש צבא ואם לשתי בנות מדהימות ברוך ה'. לאחרונה שמעתי שיעור מפי הרב יורם אברג'יל זצ"ל שבו אמר שיהיו שני שלבים לגאולה אילו שיגאלו ראשונים ללא כל סבל ואלו שיגאלו אחרי עם ייסורים רבים , אבל כולם יגאלו .כיצד אוכל להבטיח את מקומי ואת מקום משפחתי בקבוצה הנגאלת הראשונה? הנני מנהלת אורח חיים דתי ואף עם כיסוי ראש מלא בנותיי נמצאות בגן חרדי ואני משתדלת להתפלל כל יום ,אשמח לעצות כיצד עוד אוכל להבטיח את מקומי בגאולה תודה

תשובה

שלום וברכה

אין לך מה לדאוג.

כל המתנהגים ביראת שמיים טהורה יזכו לישעות ה' ללא כל ייסורים.