אמונה

משבר אמונה...זה זמן מה למעלה משנה שאני מנסה להשיג משהו מאלוהים ומבקש אותו מידי יום שאני מתפלל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה... זה זמן מה למעלה משנה שאני מנסה להשיג משהו מאלוהים ומבקש אותו מידי יום שאני מתפלל. בחודשיים האחרונים שמתי לב שמה שקורה שאני מתרחק מהיעד שלי כל הזמן וזה גרם לי למשבר אמונה. זה קשה לי לחיות בלי האמונה אני מבלה שעות רק בחשיבה על זה ולמה זה קרה ואולי זה נועד כדי שאוכל להתקרב למטרתי עוד יותר אבל אני לא יכול להגיע לתשובה ואני רוצה לחזור למה שהייתי כל יום, לחזור למאמין שהייתי אני כל הזמן מנסה ומנסה ומתעקש לנסות ולהאמין כמו פעם אבל אני לא מגיע לזה וגם לא מתקרב. האם תוכלו לעזור לי בזה בבקשה זה ממש מקשה עלי.

תשובה

שלום וברכה

כאשר האדם יודע שהבורא יודע את הטוב לך, והאדם לא תמיד יודע את הטוב לו, ולכן אף אם הינך מתעקש על זיוג מסוים, הבורא יכול לסרב לתת לך את הזיוג הזה כדי שלא תסבות שנים רבות, ועל כן עליך להודות לבורא על כך שהוא מונה ממך את מבוקשך.

עלה והצלח - בנימין שמואלי