זוגיות

בעיות בזוגיות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, כבוד הרב אני מצוי בזוגיות כ- 3 שנים וכמחצית מהתקופה במגורים משותפים. במהלך הזוגיות נתקלתי בהתנהגויות של בת זוגותי שלא מקובלות עלי ברמה המוסרית וההתנהגותית שגררו ויכוחים ומריבות שחזרו על עצמם.השכם והערב הקשר הוא על סף סיום. זוגתי מבקשת להלחם על הקשר ולתת צ`אנס נוסף. אני מצידי מצוי בדעה שלילית על הקשר בגלל מקרים היסטורים ובנוסף אירועים חיובים בקשר מושפעים מאירועים שלילים ולא נותנים לי להנות מהטוב בצורה מלאה. האם דפוסי ההתנהגות הללו יכולים להשתנות? האם יש סיכוי לקשר מסוג זה?

תשובה

שלום וברכה

חיים משותפחים ללא נישואים הם קרובים לכישלון ורחוקים מהצלחה.

ואם הינכם רוצים באמ תלהצליח בזוגיות הרי עליכם ללמוד את חיי הזוגיות ולהינשא כדת משה וישראל ורק כך תצליחו לשקם את זוגיותכם כראוי.

כל דבר יכול להשתנות ברצון אמיתי שלך ושלה, וכן יש לך לדעת שלא תמיד הינך צודק בביקורת עליה לפעמים היא צודקת, וחובה על שניכם ללמוד איך לחיות חיי זוגיות נכונים וטובים.

בהצלחה - בנימין שמואלי