נשים

אני בהריון בחודש שלישי ולא טבלתי במקווה לפני שנקלטתי להריון, ודבר זה מפריע לי מאוד

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום, אני בהריון בחודש שלישי ולא טבלתי במקווה לפני שנקלטתי להריון, ודבר זה מפריע לי מאוד, אני יודעת שאני יכולה לטבול עכשיו לאחר ספירת 7 נקיים, אך השאלה שלי היא: האם עלי לברך בטבילה? אודה לך אם תענה לי בהקדם האפשרי כיוון שעליי לטבול מחר (יום שלישי- 07/10/08). בתודה מראש, עדי.

תשובה

שלום וברכה

ברור, שאם הינך אשה נשואה, עלייך לטבול בברכה, אחרי ספירת שבעה נקיים כדין [והימנעות מיחסי אישות בשתים עשרה הימים שלפני יום הטבילה].

גמר חתימה טובה - מנשה ישראל