שאל את הרב - כללי

אתרי כפירה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני חשבתי הרבה על חזרה בתשובה ואומנם האתר הזה.............. לא שכנעה אותי שלא אבל עלול לשכנע אחרים.. כמובן שלא שכנעה אותי מתוך הידע שלי .אבל בכל זאת הייתה לי שאלה ,באתר שלכם מראים וגם בספר של הרב זמיר, שבתלמוד כתוב את זמן היקיף הירח סיסב כדוה"א והם אומרים שהבבלים ידעו את זה לפני התקופה של כתיבת התלמוד.מה עומד מאחוריי טענה זו. ועוד.. אני חושב שכדאי לענות על שאלות שמוצגות שם כי שיהיה אתר כזה ברשת בלי תגובה של ציבור דתי נראה כהתעלמות ואף כאילו אין תשובה והם צודקים לכן אשמח ואפילו אמליץ לעשות פינה או משהוא כדיי להתמודד עם זה כי אחרת כל אחד שיראה סרטון אחד פה יתעם מהאמת יוכל להכנס לאתר הזה ויבלבלו או עד כדיי פרישה ממנה. בבקשה גדולה אנה טפלו בזה כי אפילו בי זה עורר הרהורים.

תשובה

שלום וברכה

אני יודע בדיוק על איזה מאמר אתה מתכוון, והנה מה שהשבתי ממש לאחרונה לשואל נכבד ששואל אותי על כך. בנוסף, אנו מתכוננים בקרוב, לפתוח מדור מיוחד לגלות את השקרים והשטויות שהם מנסים לאכיל את ההמונים, ברוב שנאתם לעצמתם וליהדותם.

ה` יעזור שיהיה בהצלחה - מנשה ישראל