נשים

האם אמא שאחרי כמה 10 התחילה לטבול האם זה מכפר עליה ועל הילד.

  • י"ד חשון התשע"ו

שאלה

האם אמא לאחר שילדה את הילדים לאחר כמה שנים התחילה לטבול האם זה מכפר עלי ועל הילדים ואם ילדים לא שומרים מצוות זה פגם לילדים

תשובה

שלום וברכה

מכפר עלייך בצירוף התשובה שהי החרטה על העבר והקבלה לעתיד שקיבלת על עצמך שאף אם אי פעם בעתיד יהיה לך מחזור תשמרי את הטהרה כהלכה ותבקשי את סליחת הבורא על הטעות.

התשובה שלך מטהרת גם את הילדים שכבר נולדו ומסייעת להם להתחזק ולשוב בתשובה.

כל יהודי שאינו שומר מצוות נפגמת נפשו, כתוצאה מאי שמירת המצוות ואין בכך כל ספק.

ה' הטוב ישיב את כל עמו בישראל בתשובה במהרה.